Print side  Tilføj til favoriter  E-mail side   
Flyt ind i Vækstfabrikken Greve og kom videre med din virskomhed!
 
Vækstfabrikkerne er et projekt, der har til formål at etablere og igangsætte Vækstfabrikker i Region Sjælland, med plads til i vækstiværksættere og mindre vækstvirksomheder. Projektet er igangsat af Væksthus Sjælland.

En Vækstfabrik er et særligt udviklingsmiljø for iværksættere og virksomheder med en kommercielt bæredygtig idé eller produkt. Virksomhederne får et koncentreret vækstforløb, netværk og kompetenceudvikling, samt en kontorplads til en fordelagtig pris.

Vækstfabrikkerne forventes at blive en markant spiller og vækstmotor i den regionale erhvervsudvikling.
 
 
Hvor er der en Vækstfabrik?
I 2011 bliver der i alt etableret 6 Vækstfabrikker rundt i Region Sjælland. Målet er at lancere yderligere 3 Vækstfabrikker i løbet 2012. Der ligger allerede en i Greve!
 

Samarbejdspartnere

Projektet er etableret med støtte fra Den Europæiske Fond for Regionaludvikling, og de lokale Vækstfabrikker er etableret i samarbejde med den kommune, den ligger i. Dog er Vækstfabrikken Stege etableret sammen med Liselund Fontænen.

Mere information

Kast et blik på www.vaekstfabrikkerne.dk eller kontakt Vækstfabrikkerne på telefon 31 55 30 35, hvis du har spørgsmål til Vækstfabrikkerne eller ønsker yderligere informaiton.
 
 


  
 
København Syd Erhvervscenter - Udviklingspark Øresund - Korskildelund 6 - 2670 Greve - Telefon 36 91 52 41 - Mail kontakt@kserhverv.dk
 

Copyright © København Syd Erhvervscenter - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.